zondag 5 april 2009

Beatles all you need is meditation



Dit noem ik goed nieuws: meditatie op scholen,de beatles Paul McCartney en Ringo Starr die hiervoor deel nemen aan een persconferentie!

Paul McCartney en Ringo Starr steunen transcendentale meditatie vrijdag 03 april 2009Bron: afp Auteur: ivb

NEW YORK - Onder meer Paul McCartney en Ringo Starr staan zaterdag in New York samen op een podium om het onderwijzen van de transcendentale meditatie in scholen te ondersteunen. Dat meldt initiatiefnemer en regisseur David Lynch.
De twee voormalige Beatles namen vrijdag deel aan een persconferentie in de Radio City Hall in Manhattan met de Amerikaanse regisseur. Zijn stichting lanceert een educatieve campagne met als titel 'Change Begins Within'.

'In een bange en onzekere wereld, zou ieder kind dagelijks een moment moeten hebben om in zichzelf te kijken en in ons een enorm energie- en intelligentiereservoir te ontdekken', stelt de regisseur van 'Elephant Man' en 'Twin Peaks' in een bericht op zijn website. 'Op die manier zal de volgende generatie worden gered', voegt hij eraan toe.

Paul McCartney kwam midden deze week aan in New York en repeteerde donderdag vijf uur vooraleer hij zich met Lynch voor de camera's toonde. 'Het is tijd om deze ideeën, waarover we in de jaren 60 al praatten, te verspreiden', zei de Britse zanger die meer dan veertig jaar geleden meditatielessen kreeg van Maharishi Mahesh Yogi.

De Beatle die het meest werd beïnvloed door India en meditatie, George Harrison, overleed in 2001.

All you need is love and meditation

Geen opmerkingen: